Dinerkaart

Voorgerechten

STEAKTARTAAR VAN BERGS HEIDE RUND  12,50
Klassiek garnituur | truffel | chips van thoolse aardappel
GAMBA  11,50
Quinoa | tzatziki van de zuidgeest
CARPACCIO VAN GELE BIET  9,50
Zoet zure biet | geitenkaas | honing | gezouten amandelen
CARPACCIO  12,00
Mosterd mayonaise | brokkel kaas van Andy’s kaas en lekkernijen | zongedroogde tomaat | gebrande pitten

Soep

DAGSOEP  6,50
Dagelijks wisselend uit de streek
VISSOEP  7,50
Rijk gevuld met vis van vishandel Schot
MOSTERDSOEP  6,50
Spekjes

Tip van de chef!

NEEM EEN SPOOM TUSSENDOOR. 5,50

Hoofdgerechten

MIXED GRILL  26,50
Wild zwijn | biefstuk | spareribs | varkenshaas
TOURNEDOS  28,50
Aardappelmousseline | rode kool | pepersaus | krokantje
ZALMMOOT  24,50
Op de huid gebakken | mierikswortel saus | groene asperges
RAVIOLI  19,50
Groente pasta | basilicum saus
CATCH OF THE DAY  dagprijs
Vers uit de zee | van J.C. Schot Tholen | seizoen groente

Laat u door het keukenteam verrassen met de meest verse, lokale producten.

3 gangen 32,50

Laat uw diner begeleiden door een bijpassend wijn of bier arrangement.

3 bijpassende wijnen  19,50
4 bijpassende wijnen  24,50

3 bijpassende bieren  15,00
4 bijpassende bieren  18,00

Alle gerechten worden geserveerd met verse frites van Nefs aardappelen 6,4 KM. Deze worden gebakken in ossewit en geserveerd met mayonaise. Salade kunt u gratis bijbestellen.

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Vertel het ons. Wij houden er graag rekening mee en hebben een allergenenkaart.

Nagerechten

COUPE EMMA’S  9,50
3 smaken ijs dagelijks wisselend | gezouten karamel | slagroom
BROWNIE  9,50
Warme kersen | witte chocolademousse
GRAND DESSERT  14,50
laat u verrassen door de chef met producten uit de Streek
KAASPLANK 10,00
Kazen van kaasboerderij De Zuidgeest | notenbrood | vijgenconfiture
KOFFIE STREEK 14,50
Schrobbeler kruidenlikeur | lekkers van Stapelkamp | bonbon van Frenky